paksoi soep

Gember knoflook noedle soep met paksoi is een voedzaam, geruststellend en griepbestrijdend recept binnen twintig minuten gemaakt met vegetarische bouillon, noedels, champignons en paksoi. Deze paksoi Soep maak je gemakkelijk naar je eigen smaak door kip, garnalen, pittige pepers of andere groenten toe te voegen.
Deze Gember knoflook Noedle soep met paksoi kan technisch zowel baby paksoi als paksoi aan. Onthoud gewoon dat paksoi iets bitterder en minder zoet zal zijn.

Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

paksoi soep

Bereidingswijze:

  1. Neem één tot twee eetlepels olijfolie en verhit deze op middelhoog vuur in een middelgrote soeppan.

  2. Voeg nu sjalotjes gesneden in blokjes toe aan de olie en meng dit goed. Wanneer de sjalotjes zacht en doorschijnend beginnen te worden en of als je 4 tot 5 minuten op middelhoog vuur hebt gekookt, is deze stap klaar.

  3. Nadat u de uiteinden van de groene uien hebt afgesneden, scheidt u het groene deel van het witte deel. De gehakte delen groente worden apart gezet om te gaan beleggen. De witte delen van de uien moeten worden fijngesneden.

  4. De witte delen van de uien, samen met gember en knoflook dat is fijngehakt toe aan de sjalotjes en meng goed. Kook en roer 1 tot 2 minuten. Als de knoflook en gember ruiken kan het koken stoppen.

  5. In de pan giet u voorzichtig de mix of kippenbouillon en breng het aan de kook. Ook de sojasaus en steranijs kunnen nu aan de pan kunnen worden toegevoegd. Wanneer de pan is afgedekt, laat de pan dan tien minuten sudderen.

  6. De deksel kan van de pan worden verwijderd, zowel als de steranijsjes in de soep.

  7. Ook de gesneden champignons, paksoi en de noedels kunnen worden toegevoegd. Laat de pan nu sudderen van 5 tot 8 minuten.

  8. De soep wordt verdeeld over het aantal kommen en strooi wat sesamzaadjes erover. Indien u wilt kunt u de groene delen van de ui ook toevoegen


Meer recepten

Paksoi salade
Paksoi salade
Meer Informatie
Paksoi soep
Paksoi soep
Meer Informatie
Gegrilde Paksoi
Gegrilde Paksoi
Meer Informatie
Paksoi roerbak
Paksoi roerbak
Meer Informatie

Social Media