Paksoi salade

Paksoi, ook wel Chinese kool genoemd, is een lid van de Brassica-koolfamilie. Als donkere, bladachtige kruisbloemige groente is paksoi zeer voedzaam. Het zit boordevol vezels, vitamines, mineralen en antioxidanten, maar bevat weinig calorieën en koolhydraten. Het is gemakkelijk te bereiden en is een smakelijke aanvulling op soepen, roerbakgerechten en andere gerechten met Aziatische invloeden
Kruisbloemige groenten hebben ook eigenschappen tegen kanker. Verschillende onderzoeken suggereren dat het eten van meer van deze groene groenten kan helpen beschermen tegen verschillende soorten kanker, waaronder prostaat-, long-, borst- en colorectale kanker.

Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

Paksoi salade

Bereidingswijze:

  1. Combineer de eerste 4 ingrediënten in een middelgrote kom

  2. al roerend met een garde. Voeg paksoi en de overige ingrediënten toe

  3. mix dan zachtjes het groen met de dressing

Meer recepten

Paksoi salade
Paksoi salade
Meer Informatie
Paksoi soep
Paksoi soep
Meer Informatie
Gegrilde Paksoi
Gegrilde Paksoi
Meer Informatie
Paksoi roerbak
Paksoi roerbak
Meer Informatie

Social Media