Paksoi recept

Paksoi recept

Een paksoi recept dat we je nu voorleggen is erg snel klaar te maken, lekker en gezond. Heb je doordeweeks een keer niet zoveel tijd? Geen zorgen want met het paksoi recept ben je sneller klaar dan je denkt. Je kunt nu namelijk de gestoofde paksoi klaarmaken. Het is geschikt voor twee personen en je hebt geen voorbereidingstijd nodig. Het bereiden van het paksoi recept neemt ongeveer 20 minuten in beslag en je hoeft niet te wachten. Na de 20 minuten kun je het paksoi recept meteen eten! Het paksoi recept is een bijgerecht, het is vegetarisch en het is een Oosters gerecht. Per portie bevat het paksoi recept het volgende:

 • 90 kcal
 • 5 g eiwit
 • 5 g vet
 • 8 g koolhydraten
Paksoi-recept

Ingrediënten paksoi recept

Wanneer je ook van dit paksoi recept wilt genieten, is het aan te raden dat je alle ingrediënten in huis gaat halen zodat je sneller klaar bent. Even naar de supermarkt en je hebt alles zo bij de hand. Het belangrijkste is dat je kijkt of je verse of gesneden paksoi neemt, want als hij al gesneden is kun je hem nog maar een dag in de koelkast bewaren en als hij vers is kun je hem 2-3 dagen en soms ook wel een week bewaren. Let hier daarom ook goed op. Plan wanneer je het paksoi recept klaar gaat maken, zodat je ook weet welke paksoi je het beste kunt kopen. Je kunt ook een keer afwisselen, dan proef je vanzelf of je de gesneden of de meest verse paksoi bij het paksoi recept het lekkerste vindt. De volgende ingrediënten heb je in ieder geval nodig voor het paksoi recept:

 • 1 eetlepel olie
 • 1 struik paksoi, in reepjes
 • 1 teentje knoflook, geperst
 • 1 eetlepel citroensap
 • 1 theelepel suiker

Bereiden van het paksoi recept

Het bereiden van het paksoi recept gaat niet vanzelf. Daarom hebben we voor je de bereidingswijze uitgewerkt. Je kunt nu alle stappen doorlopen en dan kun je je eigen paksoi recept klaarmaken. Je gaat het volgende doen voor de bereiding van het paksoi recept:

 1. Eerst verhit je de olie in een pan.
 2. Dan bak je de paksoi al omscheppend drie minuten in de pan.
 3. Daar voeg je wat knoflook, het citroensap en de suiker aan toe.
 4. Dan doe je de deksel op de pan en dan stoof je de paksoi in 10 minuten gaar.
 5. Je kunt alles op smaak brengen met een beetje zout.

Daarin kun je afwisselen, de een hoeft geen zout, de ander wil juist veel zout. Experimenteer hier een beetje mee bij het bereiden van het paksoi recept. Je kunt met een klein beetje zout beginnen en dan proef je. Is het nog niet goed? Doe er dan een klein beetje bij en zo ga je door tot het geheel voor jou goed op smaak is.

Tip paksoi recept

Bij het klaarmaken van het paksoi recept kun je hier en daar ook wat experimenteren. Als je de eerste keer het paksoi recept gaat maken, dan kun je het beste de ingrediënten aanhouden met de hoeveelheden die hierboven zijn weergegeven. Maar de volgende keer kun je bij het paksoi recept ook wat meer suiker toevoegen of juist wat minder, je kunt ook met citroensap afwisselen en de ene keer wat meer of minder knoflook gebruiken. Dit is heel persoonlijk. De een houdt wat meer van een zoete smaak en de ander wil liever een wat meer pittig paksoi recept. Neem daarom ook een keer de tijd om te kunnen experimenteren met het paksoi recept. Je kunt er daarnaast ook lekkere maaltijden bij klaarmaken waarbij je het paksoi recept gebruikt als bijgerecht. Je kunt aardappels klaarmaken en een stuk vlees, er zijn genoeg paksoi recepten die complete maaltijden beslaan en ook daar kun je mee aan de slag gaan!